Cursus Klein Vaarbewijs 1

Met de uitgebreide cursus en oefenvragen van OnlineVaarschool.nl zorg je dat 100% klaar bent voor het CBR-Examen. Bestel de cursus voor Klein Vaarbewijs 1 en krijg direct toegang tot al het online lesmateriaal en de bijbehorende oefenvragen.

De cursus voor Klein Vaarbewijs 1 is opgedeeld in 7 overzichtelijke hoofdstukken. Elke sectie in een hoofdstuk bevat heldere illustraties om jou de theorie eigen te maken. Per hoofdstuk zijn er oefenvragen opgesteld om de theorie te overhoren. Na het volgen van de online cursus ben jij klaar voor officiële examen.

Wettelijk heb je een vaarbewijs nodig wanneer je:
- Vaart met een pleziervaartuig met een lengte van 15 tot 25 meter.
- Vaart met een gemoteriseerd vaartuig welke sneller kan dan 20 km/u.
- Vaart op een schip met een lengte tussen de 15 en 20 meter die bedrijfsmatig wordt ingezet.
Daarnaast is het hebben van een vaarbewijs nuttig als je vaak op het water te vinden bent. Klein vaarbewijs 1 geeft je waardevolle basiskennis over de wetgeving, regelementen en veiligheid!
Je kan 365 dagen gebruik maken van de cursus!
Yes! Je kan de theorie overal leren doordat onze website super mobiel vriendelijk is.
Jazeker! Er zijn een hoop oefenvragen en oefenexamens om je kennis mee te testen.
Het vaarbewijs wordt alleen uitgegeven als je ouder bent dan 18 jaar. Het is wel mogelijk om eerder examen te doen: Ben jij jonger dan 18 en slaag jij voor het CBR-examen? Dan ontvang jij een uitslagbrief die je na je 18e verjaardag kan inwisselen voor het vaarbewijs. Hiermee is het mogelijk om voor je 18e te slagen voor je vaarbewijs.
Als je eenmaal het vaarbewijs gehaald hebt, is deze levenslang geldig!
Met klein vaarbewijs 1 mag je in Nederland varen op rivieren, kanalen en meren. Vaarbewijs 1 is geschikt voor het varen op (kleinere) binnenlandse wateren.
Cursus beschikbaar voor 365 dagen
Koop cursus
Ingeschreven: 3256 studenten
Duur: 100
lezingen: 42
Video: 190

De plek voor begrijpbare online theorie.

Producten

© 2024 · OnlineVaarschool.nl