Bestellen en Betalen

Wij helpen je graag. Lees de onderstaande FAQ om antwoorden te krijgen op de meest gestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact op, onze bemanning zal je verder helpen!

Hoe kan ik bestellen?

Om te bestellen, klik hier. Reken in het winkelmandje de bestelling af en maak een account aan. De stappen volgen vanzelf. Na een succesvolle betaling is de cursus direct beschikbaar. Succes kapitein! Heb je vragen over jouw bestelling? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Welke betaalmethoden bieden jullie?

Je kan bij ons gemakkelijk en veilig afrekenen via iDeal. Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen via een eerder aangeschafte waardebon. Vul hiervoor de gegevens van de waardebon in tijdens het afrekenen.

Wat is de minimale leeftijd om een vaarbewijs te halen?

Nadat jouw betaling succesvol door ons is ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. Hiermee kan je inloggen op ons platform en heb je direct toegang tot het lesmateriaal.

Contact

Heb je een vraag over onze cursus of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op en onze bemanning zal je zo spoedig mogelijk verder helpen.