Cursus Klein Vaarbewijs 1

Wij helpen je graag. Lees de onderstaande FAQ om antwoorden te krijgen op de meest gestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact op, onze bemanning zal je verder helpen!

Ik heb geen ervaring met varen, is deze cursus wel voor mij?

Onze cursus is op een toegankelijke manier geschreven en wordt geïllustreerd met duidelijke afbeeldingen. Hierdoor is de cursus geschikt voor mensen zonder ervaring op het water.

Hoe werkt de cursus?

De cursus is opgebouwd uit verschillende secties en hoofdstukken. Hierdoor is het lesmateriaal opgedeeld en zijn er compacte en begrijpbare hoofdstukken samengesteld. Naast het lesmateriaal zijn er binnen elk hoofdstuk oefenvragen beschikbaar gesteld, waarmee jij jezelf kan overhoren!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Wij vinden het belangrijk dat je kan leren wanneer het jou uitkomt. Daarom is onze cursus 365 dagen beschikbaar! Mocht je het examen niet in één keer halen, dan heb je voldoende tijd om het lesmateriaal nogmaals door te nemen.

Is de cursus ook op mobiel beschikbaar?

Jazeker! Ons platform is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Alle teksten en oefenvragen zijn leesbaar op kleinere schermen, waardoor jij onderweg of buitenshuis de cursus kan volgen en oefenen.

Waarom zou ik de cursus kopen, in plaats van een theorieboek?

Onze cursus biedt jou de mogelijkheid om altijd en overal te studeren voor het CBR-examen. Hierdoor ben jij in staat om op eigen tempo door de hoofdstukken heen te lezen en kennis op te doen. Daarnaast bieden wij oefenvragen aan om de theorie beter te kunnen onthouden en jouw kennis te testen. Met onze cursus ben jij klaar voor het CBR-examen!

Waar kan ik het examen afleggen?

Na het studeren van de theorie middels de cursus neem je het officiële examen af bij het CBR.

Wat kost het examen van het CBR?

Na het voltooien van de cursus ga je het examen inplannen. Dit kan via deze link. De kosten van het Klein Vaarbewijs 1 examen bij het CBR is €50,55. Er zijn ook toeslagen voor extra tijd, individueel begeleid examen en een weekend tarief. De actuele kosten hiervan zijn te vinden op de website van het CBR. Daarnaast kost het vaarbewijs (plastic pas) €12,05.

Contact

Heb je een vraag over onze cursus of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op en onze bemanning zal je zo spoedig mogelijk verder helpen.