Over Ons

OnlineVaarschool.nl is hét adres om te leren en te oefenen voor het examen. Met onze complete cursus voor het Klein Vaarbewijs 1 (KV1) zorgen wij ervoor dat jij klaar bent voor het examen!

Onze waardes en principes

Uiteraard vinden we het belangrijk om een goed product aan te kunnen bieden tegen een eerlijke prijs. Waar nodig bieden we de juiste hulp bij vragen en opmerkingen. Om deze reden hebben we waardes en principes vastgesteld waar wij ons als bedrijf aan houden. 

Kwaliteit

Kwaliteit

Als klant wil je alleen de hoogste kwaliteit: precies de reden waarom wij zijn gestart met OnlineVaarschool.nl. Daarom voldoet onze cursus aan de normen van het CBR, zodat jij alle nodige informatie kan leren voor het examen.

Transparant

Transparant

Kwaliteit en transparantie gaan hand in hand. Daarom zijn wij eerlijk over ons product en bieden we de beste service bij vragen en opmerkingen. Win-win!

Behulpzaam

Behulpzaam

Kom je er niet uit? Wij staan met onze bemanning voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Neem gerust een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze Contact-pagina of stuur je vraag in via het contactformulier.

Het ontstaan van OnlineVaarschool.nl

Wij zijn twee ondernemers die tegen een probleem aan liepen; andere online cursussen voor het vaarbewijs zijn onduidelijk, langdradig en zeer complex. Dit kunnen wij veel beter!

En zo is OnlineVaarschool.nl ontstaan. Via onze duidelijke cursus kunnen we jou het beste voorbereiden voor het examen. Onze cursus voldoet aan de richtlijnen van het CBR en bevat alle nodige informatie om goed voorbereid het examen in te gaan. We hebben onze website ook mobielvriendelijk gebouwd,  zodat je altijd en overal de theorie kan leren.

7

Cursisten

40

Lessen

241

Oefenvragen

Word jij kapitein?