Alles wat je moet weten over het Klein Vaarbewijs 1: De basis

Als eerste, wat is het Klein Vaarbewijs 1? Het Klein Vaarbewijs 1 is een vaarbewijs dat verplicht is voor mensen die willen varen op een pleziervaartuig dat met een lengte van 15 tot 25 meter, sneller kan varen dan 20 km/h en/of vaart met een schip tussen de 15 en 20 meter die bedrijfsmatig wordt ingezet. 

Het Klein Vaarbewijs 1 is een bewijs van vakbekwaamheid en laat zien dat je de basiskennis hebt om veilig te varen op de Nederlandse binnenwateren.

Om het Klein Vaarbewijs 1 te behalen, moet je slagen voor een examen bij het CBR. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen over onder andere de betonning, verkeersborden, voorrangsregels en vaarregels op de binnenwateren. Het examen wordt in het Nederlands afgenomen en duurt 60 minuten.

OnlineVaarschool.nl biedt een online cursus aan die aansluit op de eisen van het CBR. De cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om het examen succesvol af te leggen en het Klein Vaarbewijs 1 te behalen. De cursus is overzichtelijk en interactief en bevat oefenexamens om te testen of je de stof goed beheerst.

Na het behalen van het Klein Vaarbewijs 1 mag je varen op pleziervaartuigen die aan de bovengenoemde eisen voldoen. Het Klein Vaarbewijs 1 is levenslang geldig!

Wil jij ook het Klein Vaarbewijs 1 behalen? Schrijf je dan in voor de online cursus. Al vele duizenden mensen hebben wij geholpen met het behalen van hun vaarbewijs!

De plek voor begrijpbare online theorie.

Producten

© 2024 · OnlineVaarschool.nl